About-Us

  Webradio-Waasland

  One team, One radio!

  Wie zijn wij


  Wij zijn een Internet-Radio-Station met als doel de grote massa van het publiek te bereiken met allerlei muziek voor jong en oud, d.w.z dat alle genres welke dan ook aan bod zullen komen tijdens onze broadcasting.


  Ons team bestaat uit enkele heel ervaren deejays die al wat watertjes hebben doorzwommen op gebied van on-stage en off-stage werk, getourd hebben en ervaring hebben opgedaan aangaande sound en light engineering, tevens zijn er ook enkele nieuwkomer Deejays die ons team versterken om zo onze kennis van hedendaagse muziek te verhogen.

  Elke Dj/Vj zal met plezier uw verzoekjes behandelen die U kan aanvragen onder het tabje dj-planning sub : verzoekjes


  Zo kunnen wij eventueel ook tal van evenementen komen versterken met onze geluids -en licht installatie, gaande van kleine evenementen tot grote optredens, eveneens is er de mogelijkheid om Uw feest te komen opvrolijken met live artiesten die beschikken over een redelijk groot repertoire waaronder : Elvis Presley songs, Country-songs, Show en Entertainment, voor meer informatie kan u zich wenden tot onze contact page waar u verdere vragen kunt stellen die dan zo snel mogelijk beantwoord zullen worden.


  Ons motto blijft :


  U vraagt, Wij draaien :-)


  Het beheer wenst u veel luister -en chat plezier.  Het spiegelplaatje van deze week, gekozen door VJ-Hamsterke is: 2 Belgen-Lena! De volgende spiegelplaat wordt gekozen door: VJ-Charlene!
  SiteLock

  BE35 0636 0056 6037

  Active Search Results

  Hosted & protected in Canada in association with SOCAN

  Privacy Policy

  Copyright © 2015 - 2018, website gecreërt door Mario's Graphics Design en beheert door RonMontano